Antrenează ridurile, simplu mod de a

Sală de gimnastică antrenament pentru zonele cu probleme, deja de mult timp este o parte integrantă în curs de planuri de săli de sport. Pielea trebuie să fie raționalizate, aspectul se îmbunătățește. La fel funcționează pe fata. Există, de asemenea, musculare, care poate antrena așezat. Rezultatul: iasomie, elastic din piele, cu mai putine riduri.

foto36„La început, mulți doresc să aibă cursul meu mai puține riduri și au venit cu frumusețea pură motive”, spune o profesoară de Gimnastică heike hoefler din Троссинген în Baden-Württemberg. Cu mijlocul anilor ‘ 90 oferă cursuri de fitness pentru fata. „Astăzi, mulți oameni știu că gimnastica pentru Fata-este mai mult decât pur și simplu frumusețea gimnastica”, spune hoefler. „Acesta este asociat cu odihna, pe fata pot relaxa tot poporul”. Cine a supărat, trist, obosit sau în stare de stres, este indicat în persoană.

Așa-numita furie ridurile dintre sprancene, va fi mai adânc, colțurile gurii îndreptate în jos, pe frunte, riduri. Toate acestea lasă riduri. Heike hoefler arată ucenicilor, ca ei pot împotriva impozitelor. Frumos, gura, buzele și obrajii meciul se apropie de un Zâmbet-un Exercițiu. Ea a fost antrenată de mare augmentare musculare. Degetul mare și degetul arătător în gură și extern al ochiului determinată. Trebuie să recunoaștem că în timpul Exercițiilor apar ridurile.

Cu ajutorul acestor metode ar putea fi mai frumos

Degetele se află pe poziția dumneavoastră, începe: colțurile buzelor sunt trase de aproximativ șase secunde în sus, ca și cum aș fi ridicol, ca un clovn. Brațul funcționează, cu toate acestea, datorită degetul nu se formează ridurile. „Vrem să wegbekommen ridurile da, nu va crește„, – spune hoefler. Este foarte important ca: „Nu Криви taie! Exerciții ar trebui să fie blând.”

După șase secunde tensiune de zece secunde de odihnă ar trebui să cel puțin. Această fază de regenerare nu este important, pentru ca omul după antrenament de fitness încă mai funcționează ca înainte. Höflers motto-ul: simti muschii și de a instrui, de a-l folosi în viața de zi cu zi în mod deliberat să se relaxeze. Gertraud Kramer – un dermatolog de la Berlin.

De asemenea, ea spune: „Activă gimnastica pentru Fata-este foarte eficient, ridurile pot fi reduse prin urmare”. Aceste riduri se formează de multe ori din obișnuință. Cine merge, de exemplu, de multe ori cu căderea colțurile buzelor, în curs de dezvoltare relevante ridurile. Cine intareste, dar exact acele grupe musculare care țin de colțurile gurii în sus, care poate în mod deliberat împotriva impozitelor. „Un astfel de control expresii Faciale și recreere pentru persoanele veți afla, de asemenea în yoga”, a spus Kramer.

Sau yoga sau Gimnastica, semne privește stilul de viață poate șterge de pe fața pământului nici un Exercițiu. „Așa-numitele актиничном ridurile care apar, de exemplu, prea mult soare, nu pleaca de pe fata de gimnastică.” Chiar și cei care dorm prea putin sau prea puțin, bea, face pielea. „Colagenul din piele обвиснет”, a spus Kramer. Țesutul conjunctiv purtat doar o singură dată, acest lucru va fi foarte dificil, pentru a strângeți-l din nou. „De multe ori ireversibile.” Frumusetea pielii depinde de densitate o plasă elastică și kollagener fibre, piele, așa-numita piele.

Tinerii fibrelor de colagen de a absorbi o mulțime de apă, și, prin urmare, afecta starea de elasticitate a pielii. Pielea, treptat, îmbătrânește, își pierde capacitatea de a lega apa. Până când pielea tineresc iartă noapte îmbuibările prin urmare, chiar mai mult, eu nu mai pot de piele vechi. Pentru că odată cu vârsta, metabolismul incetineste, recuperarea va dura mai mult timp.

Împotriva acestui tip de imbatranire a pielii potrivite cosmetice va ajuta produse. Ele sunt eficiente împotriva ridurilor-un program. „În principiu, îngrijirea creme ar trebui să fie ușor frecat în orice aplicație, în pielea”, spune Beauty-expert Elena picioarelor pentru a ajuta la VKE-cosmetice de asociere în Berlin. Prin masaj eficienta cremelor cel mai adesea se intensifică. „În acest caz o simplă glumă expresii utile sau rotunde se transformă cu ajutorul degetelor de la interior spre exterior”, spune picior, de ajutor.

foto37

Circulația sângelui și metabolismul, stimulează ușor masaj pixuri. Cadrul gimnastica de la picioare ajuta, de asemenea, păstrează sensul, chiar dacă ea spune: „imbatranirea pielii nu se poate opri.” Nu vrea să se atingă de gimnastică antrenor hoefler deloc. Dar cu ajutorul lor Exerciții vechi de piele, ar trebui să arate chiar mai intens, la fel ca după un antrenament pe zonele cu probleme abdomen, picioare si Fese. Condiția este că antrenamentele au loc în mod regulat.

Un dermatolog Kramer sfătuiește: „Dragă, dimineața și cinci de minute seara, decât în week-end de trei ore”. Figuri de gimnastică, poate distrage în mod constant cufundat în viața de zi cu zi. „Este mult mai eficient decât o dată la capacitate maximă”, spune el. Fata de antrenor hoefler are Consiliului: „În mașină, întotdeauna se poate umfla obrajii din nou, și de aer de la stânga la dreapta, Drumeții.” Acestea sunt alimentate cu sânge obraji. Împotriva dublei bărbie și trage bărbia etaj подъязычную musculare, ajută-pleacă de rută: „limba și pur, bun dacă este o masina-Exerciții”, spune hoefler și adaugă: „Dar acest Exercițiu nu se poate face, în cazul în care poliția este în pericol.”

Аргирелин: Cine nu vrea să scape de ridurilor de expresie de pe desigur, cu ajutorul botox, pentru ca ingredient cosmetic Argireline oferă ca singura alternativă pentru produse chimice. Pacientul poartă-l în crema sau unguent dimineața și seara pe pielea. Muschii sejur de acțiune din exterior nu este la fel de mare ca la botox, și, mai degrabă, o abordare preventivă. Аргирелин în tuburile, creioane sau ca ser pentru cosmetician. 30 de mililitri de cheltuieli, pentru că, în medie, 100 de euro. Dacă acest lucru este mult mai ieftin, mai degrabă suspect. Apoi este activată sau nu este suficient de activă-o substanță sau se referă la categoria blugi.

Tratamentul modern: Fără chimie, este cel care pune ridurile de promovare a mușchilor feței cu ajutorul curentului șchiopătând. Cu nervi nu ar fi diminuat fluxul așa că trage. GFX dispozitiv concernului american, care devine electric ridurile de pe corp. Inițial el s-a pronunțat împotriva aritmii. Acum americanii pietre de pavaj, precum și pentru a lupta cu ridurile de pe frunte. În Germania metoda nu este încă pe piață. Pe GFX-tratament medicul intepaturi cu un ac în nerv, care este responsabil pentru falduri mușchiul răspunde. Curent electric, se dovedește a fi un intrus pe termen lung. 1200 de euro, o singură sesiune. Care este suficient. Este mult mai stabilă decât botox.

Peeling: slăbirea Mușchilor-nu singura cale netedă a pielii. Împotriva ridurilor inferioare celor două terțe Persoane Füllsubstanzen, laser sau peeling, recomand. Împotriva ridurilor superficiale sau cicatrici acnee acizi de fructe va ajuta la exfoliere. Ridurile profunde medicul tratează mai bine TCA sau fenol-peeling. Ordine, cu toate acestea, este atât de practic: instalarea Gepeelten de trei până la patru săptămâni din funcțiune, pentru că partea de sus a decide asupra pielii. Piele de birou mare – nu este foarte plăcut ideea. Peeling prețurile rămân, de obicei, mai jos de 100 de euro.

De umplere: ridurile din jurul gurii acid hialuronic, ceea ce face, de exemplu, de a ucide. Din punct de vedere chimic, este un lanț de molecule de zahăr, care păstrează umiditatea și, ca urmare, pielea ridata poate completa. Cu o astfel de așa-numita Fillern trebuie să vină din gama de preț de la 350 la 500 de euro. Acțiunea lor este salvat în funcție de intensitatea de droguri de la 6 la 15 luni. Ca este complet sigur Füllsubstanzen dar nu se aplică. Între ianuarie 2000. și septembrie 2005 BfArM a evaluat efectele secundare ale acestor substanțe. La doar 136 mesaje despre evenimentele au urmat. Cel mai comun simptom al apariției de noduri. În cele mai multe cazuri, tratamentul cu medicamente sau chirurg a fost de mai jos IL – necesar.

Ac: recent pe piață ridurile de retușare „микронидлинг”. În acest caz un fel de mic caterpillar rola plimbari cu păr subțiri ace în persoană. Această metodă este deosebit de potrivit pentru o suprafață de riduri și acnee. Pe un junghi de celule ale pielii se formează din nou. Tratamentul este, de obicei, bine tolerat. Dar, uneori, o ușoară roșeață. Cele patru necesare sesiuni va costa aproximativ 500 de euro.

Botox: de fapt ботулотоксин este o proteină, care relaxează mușchii și astfel, timp de patru-șase luni, care împiedică trage pielea în cutelor. De aceea, specialiștii au pus o seringă, în special în treimea superioară a Feței. Acolo nu îmbătrânește, iar Expresia feței este de a face că, cu toate acestea, obraznic. 300 până la 500 de euro va costa tratamentul cu botox. Ele sunt absolut inofensive, nu este: După aplicarea botox poate apărea roșeață a feței și dureri de cap. De asemenea, relaxarea Musculară în domeniul de aplicare, de exemplu, iese veci, pot apărea efecte secundare.