10 sfaturi pentru a Evita aparitia ridurilor

Liniile fine care apar regulat cu varsta, ridurile. Cu toate acestea, aceste linii fine pot să dispară sau să fie prevenită într-o oarecare măsură , dacă respectați următoarele recomandări.

  1. Produse Anti-Rid

Pentru a reduce atunci când utilizați un produs pentru netezire a ridurilor sau pentru a preveni, trebuie să vă asigurați că el corespunde calității, colagen, schneck, îngerii, și așa mai departe, pot fi de ajutor, dacă au anumite substanțe. Utilizați tratamente profesionale , care sunt de încredere, dacă este posibil, întotdeauna de mare de produse , pentru a mentine pielea moale si supla.

  1. Fii atent la soare

Radiația UV poate fi dăunătoare pentru piele, o mulțime de soare poate agrava procesul de imbatranire a pielii de radicalii liberi, de aceea este de foto34dorit de a folosi întotdeauna protecție solară. De protecție de la soare -creme sunt ideale pentru tenul tau , și, în caz de necesitate-ochelari sau protectoare folosi pentru a se proteja.

  1. Evitați fumători

În timp ce inimile noastre și ușoare, care suferă de acest dăunător obicei, pielea noastra are de suferit si printre efectele nocive ale fumatului. Numeroase studii au arătat că pielea de fumător, de obicei, ridurile mai repede, și, adesea, el are mai multe sanse de a dezvolta cancer de piele.

  1. Nici rapide diete

Schimbări bruște legate de greutate, cum ar fi dietele rapid acționează pe pielea prelungirea procesului, din păcate , atunci când pe masura ce imbatranim, pielea noastra isi pierde elasticitatea si devine cu aceste modificări în greutate golurilor, astfel încât acesta este de a pierde in greutate, mai bine încet, cel mai bine este să caute consiliere profesională privind nutriția.

  1. Pentru a evita deshidratarea

Apa este necesară pentru a fi bine hidratat, de aceea este recomandat să bea între 6-8 pahare de apa pe zi. În plus, poate ajuta la eliminarea de toxine și de a avea un mediu curat și o piele frumoasa. Dacă pielea ta обезвожена, ea nu va arata frumos , de aceea este important să beți o cantitate suficientă de apă .

  1. Ar trebui să acorde o atenție la un regim alimentar echilibrat

Pielea, ca sanatatea noastra este o reflectare a alimentației noastre, de aceea este recomandat să consume alimente din toate grupele în dieta în cantități potrivite. Fructele și legumele sunt bogate în vitamine și minerale, care hranesc pielea noastră și corpul . Preferați alimente integrale, și pentru a Evita alimentele procesate bogate în zaharuri simple .

  1. Utilizați ochelari de protecție, dacă este necesar

Ochelarii de soare sunt indispensabile, atunci când aveți nevoie, în caz contrar, aveți nevoie pentru a vedea ochii obosesc , ceea ce poate duce la faptul că ridurile se dezvolte în jurul ochilor devreme. Pielea din jurul ochilor este foarte delicată și sensibilă, și este aici, în cazul în care primele linii de expresie apar in urma repetate contracții musculare.

foto35

  1. Evitați Stresul

Din cauza constantă de stres, o persoană poate încrunta, nas rümpften, în special Gesturi , care contribuie în cele din urmă la apariția ridurilor. Este important, de o anumită dimensiune , care vă va permite să depășească stresul vieții de zi cu zi. Încercați să vă relaxați în mod deliberat, și chiar mușchii feței.

  1. Dorm pe spate

Pot depune pe burta de somn, uneori, leziuni și modificări, în fața a conduce, care pot fi evitate, dacă dormi numai pe spate.

  1. Produse cosmetice de buna calitate

Deși sunt mai scumpe , de calitate este foarte important, dacă este vorba despre produse, ca pe piele nu apare , încercați să utilizați un Machiaj bun și creme, pentru că ele sunt mai puțin agresive cu pielea. Dacă aveți întrebări sau nu sunteți sigur ce tip de Machiaj sau de brand este cel mai bun pentru tine, apelați la specialiști.